Salut ! Bine ai venit in comunitatea *StarCS*


* Pentru acces full te rugam sa te Intregistrezi sau Autentifici.
* Multumim ca te-ai alaturat comunitatii noastre.
* Te asteptam pe serverele noastre.
* Cautam staff!.

Fondatorii comunitatii *StarCS* sunt : BMX si Amu !


 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi|

Jeepers Creepers

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
MEMBER
avatar

Grad: MEMBER
Join Date Join Date : 22/07/2012
Posts Posts : 140
Respect Respect : 268
Reputatie Reputatie : 2
MesajSubiect: Jeepers Creepers Mar Aug 14, 2012 4:38 am

Trish (Gina Philips) şi fratele ei mai mic, Darry (Justin Long), îşi petrec ca de obicei timpul în lungul drum spre casă - ciondănindu-se, insultându-se reciproc, savurând fiecare moment. Aflându-se pe un nesfârşit drum de ţară, observă în oglinda retrovizoare, apropiindu-se, o camionetă veche, cu aspect înfiorător. Camioneta accelerează brusc, aruncându-i practic de pe şosea, şi în timp ce trece pe lângă ei, Trish şi Darry observă plăcuţa veche de înmatriculare pe care scrie „BEATINGU”. Revenindu-şi din sperietură, îşi amintesc de povestea lui Kenny şi Darla, doi copii care dispăruseră pe această porţiune de stradă cu peste 20 de ani în urmă. Pe măsură ce se deapănă povestea, aflăm că s-a găsit maşina în care se aflau, dar ei niciodată...

Continuându-şi drumul, Trish şi Darry se apropie de o biserică veche, al cărei acoperiş este în mod ciudat acoperit de ciori. Acolo se află şi camioneta. Văd ceva înalt, întunecat, aruncând într-un canal ceva învelit în ceea ce seamănă cu un cearşaf pătat de sânge. Înspăimântaţi, pornesc în trombă, rugându-se să nu fi fost văzuţi. Privesc înapoi, doar pentru a vedea figura care s-a aşezat brusc pe acoperiş, asemenea unei uriaşe păsări de pradă. În următoarea clipă, creatura se află în camionetă, urmărindu-i îndeaproape. Accelerează, însă maşina le iese de pe şosea, iar camioneta goneşte mai departe, lăsându-i şocaţi şi fără suflare.
Darry crede că ar trebui să se întoarcă la biserică, să vadă dacă nu cumva cineva are nevoie de ajutor. Darry este conştient că nu este un film horror, ci se întâmplă cu adevărat, şi ştie că acesta este singurul lucru responsabil pe care îl pot face. În ciuda împotrivirii lui Trish se întorc, iar Darry se bagă în canal, în timp ce Trish îl ţine de picioare şi îşi blesteamă prostia. Deodată, Darry îi scapã din mâini şi se prăbuşeşte într-o încăpere întunecată. Acolo se află într-adevăr cineva, abia răsuflând. Este un băiat cu o tăietură înspăimântătoare, cusută urât, de la buric până la gât. Darry priveşte îngrozit cum băiatul se stinge sub ochii săi. Căutând cu disperare o ieşire, Darry vede o uşă pe care se află un semn desenat probabil cu oase umane, care spune „Acolo unde există un Iad, există şi o cale”. Fără vreo altă alternativă, înaintează, având să descopere o scenă demnă de Infernul lui Dante - nenumărate trupuri mutilate, ţintuite în perete, formând un fel de tapiserie terifiantă. Iar în mijlocul acestor trupuri se află şi demult dispăruţii Kenny şi Darla.

Şi astfel începe o cursă terifiantă împotriva uneia dintre cele mai diabolice creaturi care au existat vreodată, o cursă care îi poartă pe Trish şi Darry la o fermă izolată, unde locuieşte o bătrână înconjurată de o mulţime de pisici (Eileen Brennan), până la clipa finală a adevărului, în faţa unei secţii de poliţie. Pe măsură ce urmărirea se înteţeşte, Trish şi Darry ajung să-şi dea seama cu groază că această creatură vrea - are nevoie - de ceva de la unul dintre ei. Dar de la care anume... şi de ce anume?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului


Robotel

Grad: Advertising
Join Date: 11-1-2012
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: iStrike - Diverse :: Movie Online :: Filme-